Diumenge, 03 de març del 2024

L’increment de la plantilla al Port de Tarragona permetrà la resolució del conflicte obert

Les empreses estibadores han aconseguit avançar en les negociacions dels últims mesos en la línia d'assolir un acord "per modernitzar el sistema laboral en base als canvis normatius".

|

- Publicitat -

Les empreses estibadores del port de Tarragona creuen que el compromís d’incrementar la plantilla i mantenir les condicions laborals i salarials ha d’ajudar a resoldre el conflicte obert, que provoca importants acumulacions de vaixells i retards en les operacions de descàrrega o carrega. Segons un comunicat fet públic per les mateixes empeses, s’ha aconseguit avançar en les negociacions dels últims mesos en la línia d’assolir un acord “per modernitzar el sistema laboral en base als canvis normatius provocats per les directives europees”. Reiteren la necessitat de no dissoldre de forma immediata la societat Estarraco CPE -Centre Portuari d’Ocupació, en castellà-.

Els estibadors reclamen que s’assumeixi el compromís inicial de mantenir l’ocupació actual i les mateixes condicions laborals i salarials, inclòs el conveni. “Fruit d’aquest procés de negociació, i com sol·licitaven els estibadors, es procedirà a augmentar la plantilla. Aquests i altres avenços ens fan confiar en passos decidits cap a l’acord”, han assegurat.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 54004 additional Information on that Topic: territorirural.cat/lincrement-de-la-plantilla-al-port-de-tarragona-permetra-la-resolucio-del-conflicte-obert/ […]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

[mc4wp_form id=”1662″]