Qui som

Mirem al territori per entendre el país. Fem periodisme per fer valdre la terra, la seva gent i els esforços de tots els actors i agents que hi incideixen. Creem ponts per explicar què passa més enllà de les ciutats, per saber quines són les problemàtiques presents, però també les oportunitats. I ho fem per positivar totes l’emprenedoria, el producte propi i aquelles accions i decisions que garanteixen la nostra qualitat de vida.

Món Rural naixem amb voluntat d’innovar, de posar el focus allà on els grans mitjans no tenen temps de mirar, d’explicar les històries petites i copsar la diversitat de Catalunya. Malgrat que la majoria de la població vivim en nuclis urbans, el 85% del territori català és rural. Girar l’esquena a la ruralitat significa perdre’ns una part de la nostra història, patrimoni, cultura i també el futur. Estem aquí per revertir aquesta situació.

Amb aquesta fi, som text, som àudio, vídeos i, sobretot, som digitals. Perquè volem arribar a tothom, ser accessibles sigui on sigui i en qualsevol moment. Així mateix, i per assegurar-nos d’oferir la millor informació possible, ens organitzem a partir d’un consell editorial format per experts, els quals cada trimestre avaluen el nostre mitjà amb l’objectiu d’impulsar millores i ajudar-nos a créixer.

Acompanya’ns en l’aventura.

Qui som?

Edita: Associació Cultural Argudell-Les Alberes
Editor: Joan Puig