Dilluns, 27 de maig del 2024

Reclamen una solució al conflicte laboral al Port de Tarragona per a poder accedir als cereals

Els fabricants de pinsos qualifiquen la situació actual de "crítica", amb una vintena d'embarcacions esperant davant del port tarragoní per poder descarregar.

|

- Publicitat -

Els fabricants de pinsos reclamen una solució urgent al conflicte laboral dels estibadors del port de Tarragona per evitar quedar-se sense reserves de blat per a l’alimentació de ramaderies i animals de granges. Qualifiquen la situació actual de “crítica”, amb una vintena d’embarcacions esperant davant del port tarragoní per poder descarregar, la meitat de les quals carregades amb cereals, segons el gestors de la infrastructura. “Si en els pròxims dies no hi ha cap acció contundent per part de les autoritats competents i agents implicats, no podrem subministrar pinso i els animals es quedaran sense poder menjar ni créixer en condicions”, ha denunciat en un comunicat l’Associació Catalana de Fabricants d’Aliments Compostos (Asfac).

Avisen que l’alternativa de la soja podria seguir el mateix camí que el blat. L’entitat va traslladar aquest dimarts la seva preocupació per la situació del port tarragoní a la delegació del govern espanyol a Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: territorirural.cat/reclamen-una-solucio-al-conflicte-laboral-al-port-de-tarragona-per-a-poder-accedir-als-cereals/ […]

Comments are closed.