Dilluns, 11 de desembre del 2023

El formatge del Ripollès, a l’abast de tothom

Presentem un projecte que promou la compra del formatge català i fa protagonistes les varietats dels productors de la comarca del Ripollès

|

- Publicitat -

Una formatgeria del Ripollès ha impulsat tastets de formatge, un projecte que, amb el suport de l’Associació Producte del Ripollès i la col·laboració dels altres formatgers i productors de la localitat, proposa diferents activitats que posen el formatge al centre: tasts d’aquest producte a diferents localitzacions del Ripollès, tallers de mató, visites a formatgeries per descobrir com es crea de zero aquest producte, tallers de fer formatge i molt més. A part d’oferir aquestes variades activitats, el projecte compta amb una botiga on podem trobar els formatges dels productors de Ripoll que participen d’aquest projecte.

#somformatgers i ens encanta la nostra feina” és la frase amb la qual es descriuen els productors que participen d’aquest projecte. I realment aquesta és la intenció: ensenyar l’amor amb el qual treballen per aconseguir els diferents sabors que tant gaudim els amants d’aquest producte.

Publicitat

Aquest projecte no és nou d’aquest any, ja fa un any i mig de la seva presentació a Instagram, però és d’aquells projectes què necessiten “el seu temps de cocció”. Projectes fets amb amor, artesanal,  de proximitat i de quilòmetre zero. 

Un projecte que promou la compra del formatge català i fa protagonistes les varietats dels productors de la comarca del Ripollès. Un projecte que ens atorga l’oportunitat de veure com es crea aquest producte que agrada a tants. També fan ús de tasts de formatges on el client pot descobrir quin formatge li agrada més i a on el pot obtenir, podent-lo incorporar així a la seva llista de la compra. 

Una plataforma des de la qual promouen el descobriment del Ripollès a partir de la seva gastronomia. Des d’on se’ns fa partícips de tots els projectes i activitats que els formatgers del Ripollès ens donen l’oportunitat de gaudir. Per inscriure’s a les seves activitats o adquirir més informació es pot trucar al 693 014 618.

Però si els tasts i totes les activitats que ofereixen no us convencen, també es pot visitar la botiga que tenen a Ripoll, una botiga encantadora que abans era una ganiveteria, on podem trobar tota la varietat de formatges que elaboren aquests productors. Una visita que es pot completar descobrint el monestir de santa Maria de Ripoll o el museu etnogràfic. Una manera de descobrir Ripoll tant de manera cultural com gastronòmica.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

1 COMMENT

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email