Diumenge, 23 de juny del 2024

La nova edició del Vilafranca Aparador d’Art Contemporani mostrarà cellers emergents

Els cellers emergents que aportaran els seus productes a les visites són el Celler Cairons, Enlaire Vins, Celler Eravi, La Fita, Les Iaies i Mulet Viticultors

|

- Publicitat -

La segona edició del Vilafranca Aparador d’Art Contemporani (VAAC), una iniciativa impulsada pel Casal de Vilafranca que busca dinamitzar els locals comercials en desús del centre de la vila, donarà veu a artistes joves i a cellers emergents. Així, des del 24 de febrer i durant els divendres 3, 10, 17, 24 i 31 de març i 14 i 21 d’abril es podran visitar dotze obres elaborades per nou artistes: David Mocha, Elenamusa, Jaume Amigó, Mario Pasqualotto, Mayte Vieta, Neus Villar, Pere Pascual, Xavi Muñoz, Pere Raventós i Aida Pallás. Per altra banda, els cellers emergents que aportaran els seus productes a les visites són el Celler Cairons, Enlaire Vins, Celler Eravi, La Fita, Les Iaies i Mulet Viticultors.

El VAAC és una iniciativa del Casal de Vilafranca juntament amb els Serveis de Promoció Econòmica i Comerç i de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i de PalmaDotz. Precisament, la presentació de la segona edició ha anat a càrrec del president i del gerent del casal, Marcel Esteve i Salvador Casals, dels regidors de Promoció Econòmica i Comerç i Cultura, Joan Manel Montfort i Ricard Rafecas, i d’Anna Rovira de PalmaDotze.

Publicitat

Durant l’acte, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha afirmat que a Vilafranca “quan una iniciativa repeteix dues edicions, ja s’hi queda”. “Quan hi ha continuïtat és perquè hi ha molta gent compromesa al darrere”, ha subratllat Rafecas. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, ha celebrat que el VAAC “és un projecte que encerta de ple en els objectius de dinamitzar els locals buits, promoure el talent en l’art i en el món del vi”.

Tal com han detallat, la propera edició donarà el tret de sortida el proper divendres 24 de febrer a dos quarts de vuit del vespre al vestíbul del Casal de Vilafranca, on s’hi farà una festa d’inauguració i, posteriorment, es farà la primera visita guiada pels aparadors d’enguany.

L’Ajuntament de Vilafranca ha informat que les visites també es faran els divendres 3, 10, 17, 24 i 31 de març i 14 i 21 d’abril, i que per participar-hi cal inscripció prèvia a l’app del casal o a les oficines de l’entitat.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: territorirural.cat/la-nova-edicio-del-vilafranca-aparador-dart-contemporani-mostrara-cellers-emergents/ […]

Comments are closed.