Diumenge, 03 de març del 2024

La Barcelona Wine Week arribarà a registres rècord reunint 828 bodegues i 70 segells de qualitat

L'edició d'enguany porta per lema 'Espanya, un mosaic singular de sòls' i proposarà un "viatge immersiu" pels vins de l'Estat.

|

- Publicitat -

La tercera edició del Barcelona Wine Week preveu reunir 828 bodegues, un 27% més que el 2022, i 70 segells de qualitat. Així mateix, s’oferirà un programa de ponències i una cinquantena de tasts de vi amb prop de 90 experts. Es tracta de registres rècord, segons ha detallat l’organització del saló, que se celebrarà del 6 al 8 de febrer al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El recinte es dividirà en dos sectors: BWWHub, que acollirà conferències i taules rodones sobre sostenibilitat, innovació o digitalització de les bodegues; i una zona de degustació. L’edició d’enguany porta per lema ‘Espanya, un mosaic singular de sòls’ i proposarà un “viatge immersiu” pels vins de l’Estat.

El president del Barcelona Wine Week, Javier Pagés, ha remarcat que el saló serà “la primera gran cita firal” de l’any pel sector. “Arriba amb el propòsit de donar visibilitat a la gran riquesa de terrenys del país, analitzar els reptes del futur de la indústria vitivinícola i oferir oportunitats de negoci”, ha subratllat.

Publicitat

La fira preveu reunir prop de 1.800 compradors de l’Estat i dels Estats Units, Canadà, Alemanya, Països Baixos, Regne Unit, Bèlgica, Xin, Brasil i Japó.

L’organització del saló ha destacat que actualment l’Estat és el tercer productor de vi del món, amb 40,5 milions d’hectolitres el 2022; el primer exportador en volum i el tercer en valor.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: territorirural.cat/la-barcelona-wine-week-arribara-a-registres-record-reunint-828-bodegues-i-70-segells-de-qualitat/ […]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

[mc4wp_form id=”1662″]