Dilluns, 11 de desembre del 2023

[VERGONYA] Les Penyes Taurines de l’Ebre agraeixen a l’extrema dreta de Vox, PP i Ciudadanos que s’hagin posat al costat de la “festa”

L'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre (APCTTE) prepara "un acte unitari", juntament amb la Plataforma per a la Defensa de la Tauromàquia Popular i Tradicional

|

- Publicitat -

La mobilització vol ser una primera resposta a l’acceptació a tràmit del Parlament de la proposició de llei de Comuns i CUP per prohibir els bous embolats, capllaçats i a la mar. L’entitat crida a totes les penyes, comissions i aficionats a participar en l’assemblea ordinària del 17 de novembre, que es farà a l’Aldea (Baix Ebre). L’APCTTE ha agraït el suport dels grups parlamentaris de PP, Vox i Ciutadans, que van esmenar i votar contra la proposició de llei, per situar-se “al costat de la festa i la tradició dels bous”. 

L’agraïment, en un comunicat de l’Agrupació, “es fa extensible” als alcaldes i representants polítics de les Terres de l’Ebre que han reclamat als seus partits que votessin a favor de l’esmena a la totalitat aquest dimecres, tot i que no es va aconseguir prou suports per evitar el tràmit i debat de la normativa. 

Publicitat

L’entitat avança que “posarà en marxa tots els mecanismes jurídics possibles” per defensar la inconstitucionalitat de la proposició de llei. 

 

 

 

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email