Diumenge, 23 de juny del 2024

Valls reviu el tipisme calçotaire amb la Gran Festa de la Calçotada

|

- Publicitat -

La 39a Gran Festa de la Calçotada de Valls reviu aquest diumenge el tipisme calçotaire amb les demostracions de coure calçots, les degustacions populars de les cebes i els concursos d’elaboració de salsa i de cultivadors. Ara bé, el gran atractiu de l’esdeveniment és el Concurs de Menjar Calçots, que aixeca una gran expectació entre el públic i els mitjans de comunicació internacionals. La festa ha omplert els carrers de la capital de l’Alt Camp de visitants d’arreu i marca l’inici de la temporada que s’allarga fins a l’abril. Enguany, la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls, que celebra el seu 25è aniversari, preveu produir fins a 18 milions de cebes aquesta temporada, una xifra que, si s’assolís, seria rècord, ja que la campanya anterior se’n van cultivar 16 milions.

Pla general de la demostració de coure calçots a la plaça de l’Oli de Valls durant la Gran Festa de la Calçotada. Imatge del 26 de gener del 2020 (Horitzontal).
Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

17 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: monrural.cat/2020/01/26/valls-reviu-el-tipisme-calcotaire-amb-la-gran-festa-de-la-calcotada/ […]

Comments are closed.