Dilluns, 29 de abril del 2024

Vall Llach de Porrera: “Perdre de cop i volta el celler és un daltabaix però està clar que persistirem”

|

- Publicitat -

Desolació aquest dilluns a Porrera (Priorat) per l’esfondrament de la teulada del celler Vall Llach com a conseqüència de l’acumulació de més de mig metre de neu. “És un cop dur i una desgràcia, però si això ens passa avui dilluns haguéssim hagut de lamentar danys majors”, ha lamentat el director celler, Roger Simó, a l’ACN. Sota la runa han quedat els dipòsits, les tines, la premsa, l’etiquetadora i els equips de fred, a més d’entre 35.000 i 40.000 ampolles. La collita del 2018 estava embotellada, la del 2020 encara estava en dipòsits i una part de la de 2019 l’havien d’embotellar el mes vinent. “Perdre de cop i volta el celler és un daltabaix però està clar que persistirem”, ha apuntat Simó. Les pèrdues superen el mig milió d’euros.

Pla general del celler Vall Llach de Porrera, amb la teulada esfondrada per la neu, l’11 de gener de 2021. (Horitzontal)
Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies