Divendres, 27 de gener del 2023

Digitalització i canvi climàtic centraran la Trobada Empresarial del Pirineu

|

- Publicitat -

30a edició de la Trobada Empresarial del Pirineu tindrà com a eix principal el canvi climàtic i la transformació digital. Sota el lema “Definim l’agenda empresarial”, l’esdeveniment aprofundirà en els reptes que les empreses i emprenedors hauran d’afrontar en els pròxims anys. Enguany s’espera que la trobada, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny a la Seu d’Urgell, superi els 600 assistents de 2018, una xifra que l’organització considera un èxit “per Lleida”.

L’empresariat s’ha d’adaptar contínuament, a aquesta digitalització imparable, els nous objectius de desenvolupament sostenible i les noves fórmules de mercat de treball. En aquest procés empresa i entorn es retroalimenten”, ha explicat Vicenç Voltes, president de l’associació organitzadora. D’altra banda, Voltes també ha destacat la necessitat d’atreure joves emprenedors amb l’objectiu de “rejovenir l’assistència”. En aquest sentit, l’organització ha posat en marxa d’una aplicació mòbil amb informació per als assistents i facilitar els contactes entre aquests. Respecte al moment que passa l’economia catalana i europea, Voltes ha subratllat la necessitat d’incentivar la demanda anticíclica i la despesa pública, així com la col·laboració publico privada. “Si hi ha un realentiment, hi ha solucions i fulls de ruta a seguir”, ha dit.

Publicitat

“Estem satisfets, perquè la trobada té marca i és reconeguda més enllà de Lleida, però tenim el repte constant de ser atractius i tocar temàtiques que cridin a empresaris i directius”, ha explicat Voltes. Entre d’altres, la Trobada Empresarial tindrà Josep Maria Bartomeu, Luis Maria Linde, Antonio Garrigues Walter, Ramon Folch, Emili Alzamora i Cristina Gallach com a ponents.


Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

8 COMMENTS

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email