Dissabte, 13 de abril del 2024

Torna una nova anyada del vi solidari la Garnatxa Valenta

Amb les 400 ampolles d'aquest vi solidari, es pretén recaptar fons pel projecte Para los Valientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

|

- Publicitat -

En el marc de l’inici de la Barcelona Wine Week, l’associació Terra de Garnatxes va presentar dilluns al matí la nova anyada del vi solidari La Garnatxa Valenta. La presentació d’aquest vi va ser capitanejada pels cellers que formen part de l’associació: Clos Figueras, Edetària, La Gravera, La Vinyeta, Viladellops i Vinyes Domènech.

Amb la venda d’aquest vi, elaborat amb les millors botes de garnatxa aportades pels cellers membres de l’associació, es pretén continuar recaptant fons pel projecte Para los Valientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a través del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Publicitat

Sobre el vi

La Garnatxa Valenta és una edició molt limitada de tan sols 400 ampolles, numerades i elaborades 100% amb garnatxes dels cellers implicats. Un cupatge que reflecteix les diferents garnatxes que es poden trobar al territori, així com els diferents tipus de sols, alçades i climatologia.

De color vermell intens amb un rivet blavós, La Garnatxa Valenta és un vi que, en nas, presenta aromes intenses de fruites vermelles i negres junt amb regalèssia i records a sotabosc. Un cop en boca, és un vi fresc i on la fruita vermella i negra tenen un clar protagonisme. Un vi ideal per maridar amb plats de pasta amb salses de tomàquet i carn, porc ibèric, arrossos de muntanya, formatges curats o carns vermelles.

El disseny de l’etiqueta és obra del nen Dídac Perianes qui, a través de la seva creació, vol reflexionar sobre el futur del planeta: “No cal esperar que la terra estigui habitada només per robots per saber que cal cuidar-la”.

L’etiqueta del Garnatxa Valenta, dibuixada per Dídac Perianes

Sobre el projecte

La Garnatxa Valenta és un projecte solidari i col·laboratiu de l’associació Terra de Garnatxes, formada pels cellers Clos Figueras, Edetària, La Gravera, La Vinyeta, Viladellops i Vinyes Domènech.

Al projecte hi col·laboren també una sèrie d’empreses que se sumen a la causa aportant de manera altruista la seva feina: Associació Molinenca de Tast, encarregada de la distribució del producte; Associació de Suport als Infants de Molins de Rei; Cavatap, amb les ampolles; Celler Gelida en la distribució del producte; Costa Quer en la producció dels taps de suro; Establiments Domingo, amb les caixes d’embalatge; Etiquetes Chalaguier, amb la producció de les etiquetes; PCatS Comunicació, encarregats de la premsa i comunicació; Ramondin, amb les càpsules; Vistudio, amb els grafismes; i Meritxell Falgueras a través de les seves xarxes socials.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.