Dimarts, 31 de gener del 2023

S’ha abonat una segona bestreta de l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya 2022 a 111 viticultors

|

- Publicitat -

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya fa efectiu aquest divendres, 2 de desembre, una segona bestreta de l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya 2022 per un import de 737.277 euros a 111 viticultors.

Amb aquest segon pagament hauran cobrat la bestreta dels ajuts a la reestructuració i reconversió de la vinya, sol·licitats aquest any 2022, un total de 250 viticultors per un import total d’1.640.503 euros.

Publicitat

L’ajut de reestructuració i reconversió de la vinya és una mesura del Programa de suport al sector vitivinícola, previst al Reglament (UE) 1308/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 desembre de 2013, pel qual es crea una organització comuna de mercats dels productes agraris, i que preveu que cada Estat membre presenti a la Comissió un projecte de programa de suport de cinc anys que comprengui mesures d’ajut al sector vitivinícola. Té un finançament 100% de la Unió Europea, que persegueix impulsar l’augment de la competitivitat de les explotacions vitivinícoles, afavorir la seva modernització i l’adequació varietal a les tendències del mercat, per tal de reforçar l’estructura del sector.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

11 COMMENTS

  1. Click Here

    […]we prefer to honor several other online web sites around the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

  2. Click Here

    […]that will be the finish of this post. Right here you will discover some websites that we consider you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email