Dijous, 25 de abril del 2024

Pollastre amb romaní, ceba i suc de mandarina

|

- Publicitat -

Les mandarines són unes fruites de temporada que tothom coneix sobretot perquè contenen vitamina C.

Pregunteu sempre la procedència de la fruita i el temps que fa que l’han collit, hi teniu dret. Opteu sempre per fruita fresca propera i que hagi madurat a l’arbre, i idealment que sigui de cultiu ecològic, especialment si en voleu aprofitar la pell. Aprofiteu que ara és temporada de les Clementines del Delta de l’Ebre.

Publicitat

Avui us volem presentar una nova recepta.

Pollastre amb romaní, ceba i suc de mandarina

Ingredients:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 8-10 mandarines clementines del Delta de l’Ebre
  • 2 branquetes de romaní
  • 1 ceba grossa
  • sal
  • oli d’oliva extra verge
  • brou vegetal
  • pebre

Preparació

  1. Deixem macerar les cuixes de pollastre sense pell 15 minuts mínim amb sal, oli d’oliva i el romaní.
  2. Mentrestant, tallem la ceba i la comencem a dorar a la paella amb un mica d’oli d’oliva. Si quan l’esteu coent, veieu que es comença a enganxar, hi podeu afegir el de brou vegetal calent o tebi. D’aquesta manera no haureu d’afegir més oli i acabarà de coure’s bé.
  3. Tot seguit a la mateixa paella hi posem les cuixes de pollastre.
  4. Deixem que tot junt cogui 15 minuts, rectifiquem de sal (o sal i pebre), i ja teniu el plat apunt.
Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies