Dimarts, 31 de gener del 2023

Pepet i Marieta llencen un nou tema en contra de les diferents línies de molt Alta Tensió (MAT)

El treball compta amb un videoclip rodat a Morella (País Valencià), municipi on hi ha la subestació elèctrica on connectaran diversitat de xarxes elèctriques.

|

- Publicitat -

Pepet i Marieta ha llençat un nou tema que carrega contra les línies elèctriques de Molta Alta Tensió. Amb la col·laboració dels artistes El Diluvi, Ebri Knight, Tesa i Xavi Sarrià, i l’Aplec dels Ports 2023, ‘No a la MAT’ és una peça d’ska rock que denuncia les diverses xarxes de Molta Alta Tensió realitzades amb la “permissivitat” del govern espanyol i que “posen en risc l’equilibri natural i la població de les zones afectades”. El treball compta amb un videoclip rodat a Morella (País Valencià), municipi on hi ha la subestació elèctrica on connectaran diversitat de xarxes elèctriques. “L’alternativa passa per una transició energètica distribuïda i de proximitat, al marge dels oligopolis, amb implicació del territori”, han reivindicat.

En un comunicat, Pepet i Marieta han recordat que la MAT “amenaça també nombrosos punts de la geografia catalana” i que hi ha diverses plataformes que lluiten contra el projecte elèctric que es planteja pel país.

Unes torres d’alta tensió de la MAT al seu pas per Garrigàs
Publicitat

“A més de l’evident impacte visual i acústic, la MAT malmet l’hàbitat natural i la flora i fauna, augmenta l’emissió de gasos hivernacle, asseca el sòl i n’augmenta el risc d’incendi, disminueix les pluges i l’electromagnetisme que genera pot provocar malalties com diferents tipus de càncers i Alzheimer entre altres”, han expressat.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email