Diumenge, 23 de juny del 2024

Palafrugell celebra la vintena edició de la lectura continuada de l’obra de Josep Pla

Un centenar de persones han llegit per parts el volum 7 de l'obra completa 'El meu País' aquest Sant Jordi

|

- Publicitat -

Un centenar de lectors han passat aquest diumenge per la plaça de Can Mario de Palafrugell (Baix Empordà) per participar en la vintena edició de la lectura continuada de l’obra de Josep Pla. Enguany, s’ha llegit el volum 7 de l’obra completa ‘El meu País’, que inclou el llibre originalment publicat l’any 1954 a Palafrugell amb el títol ‘Peix Fregit’. Per a participar-hi no calia fer inscripció prèvia, sinó només esperar el torn. Com a novetat, aquesta vintena edició ha estrenat ubicació per coincidir amb l’espai on s’ha muntat la fira de llibres i roses, organitzada per la diada de Sant Jordi. La primera lectura continuada de Pla al municipi es va fer el 2004.

La plaça de Can Mario s’ha convertit aquest diumenge en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi al municipi. S’hi ha aglutinat llibreries, floristeries i entitats del municipi. I, alhora, s’hi ha fet la lectura continuada de l’obra de Josep Pla, que anualment organitza l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració, entre d’altres, de la Fundació Josep Pla. En el mateix espai, Ràdio Palafrugell ha fet un programa en directe durant tota la jornada per explicar com s’ha viscut el Sant Jordi des del carrer amb llibreters, escriptors i lectors.

Publicitat

Entre un seguit d’activitats organitzades al municipi aquest diumenge per Sant Jordi, els visitants han pogut accedir gratuïtament durant tot el cap de setmana als museus del municipi (Museu del Suro, Fundació Josep Pla i Fundació Vila Casas – Museu Can Mario).

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies