Diumenge, 23 de juny del 2024

Noel redueix 210 tones de plàstic dels seus envasos durant el 2020

|

- Publicitat -
L’empresa càrnia Noel de Sant Joan les Fonts (Garrotxa) ha reduït 210 tones de plàstic en els seus envasos durant tot l’any passat. Una reducció que s’ha aconseguit rebaixant fins a un 25% la quantitat d’aquest material en les barquetes de productes llescats que l’empresa comercialitza en establiments de lliure servei. A més, la companyia fa una important aposta per substituir aquest material per paper o cartró en els envasos de diferents gammes de productes com el ‘Nature’, amb el qual Noel va ser pionera en el seu sector en la comercialització de productes sense carn. En aquest cas, incorpora un envasat totalment reciclable elaborat amb paper amb certificat FSC, segell que promou la gestió forestal responsable a tot el món.
La voluntat de la companyia és utilitzar progressivament aquest tipus de materials en altres productes del seu catàleg.

L’actuació s’emmarca en el pla estratègic de la companyia en matèria de sostenibilitat, que també inclou una campanya dirigida als seus empleats sota el títol ‘La sostenibilitat que es beu’.

Coincidint amb el Dia Mundial del reciclatge celebrat aquesta setmana, ha repartit prop de 350 ampolles reutilitzables entre la plantilla d’oficines de les diferents plantes i empreses del grup, per tal d’evitar la utilització d’ampolles de plàstic d’un sol ús. Aquesta iniciativa s’ha complementat amb la instal·lació de dispensadors d’aigua filtrada en diferents zones de l’empresa.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies