Dissabte, 13 de abril del 2024

Neix el portal catalanwines.com per promocionar els vins catalans al públic internacional

L'Institut Català de la Vinya i el Vi ha presentat la nova web a la fira especialitzada ProWein de Düsseldorf

|

- Publicitat -

Neix el portal catalanwines.com per promocionar els vins catalans al públic internacional. La web, impulsada per l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), s’ha presentat a la principal fira vitivinícola d’Europa, la ProWein de Düsseldorf. El portal vol ser la porta d’entrada al consumidor final i fomentar el coneixement de Catalunya com a referència mundial de vins i vinyes. La web també mostra 9 rutes enoturístiques. La informació, disponible en català, castellà i anglès, ha estat treballada amb el conjunt de sistema de denominacions d’origen catalanes, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM) i l’Agencia Catalana de Turisme.

Segons ha detallat l’INCAVI, aquesta informació que ara es mostra serà ampliada pròximament, per exemple, amb més informació de la resta d’opcions enoturístiques existents i amb altres aportacions i demandes que puguin sortir del sector.

Publicitat

A més, inclou un apartat amb una síntesis de l’evolució de la vinya i el vi amb 12 fites cronològiques que comencen al jaciment de Font de la Canya, on s’han trobat les llavors carbonitzades que ens permeten datar amb més de 2.700 anys de conreu de vinya al país.

La presentació s’ha fet en el marc de la ProWein Düsseldorf, que ha comptat amb la participació de més de 125 cellers catalans de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: territorirural.cat/neix-el-portal-catalanwines-com-per-promocionar-els-vins-catalans-al-public-internacional/ […]

Comments are closed.