Divendres, 27 de gener del 2023

‘Let’s clean up Europe’ vol reparar els comportaments incívics

|

- Publicitat -

Visualitzar i reparar l’efecte dels comportaments incívics. Aquest són els objectius de Let’s clean up Europe, la iniciativa de la Comissió Europea per fomentar accions de sensibilització sobre la problemàtica dels abocaments incontrolats de deixalles i conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de preservar el medi ambient. A Catalunya, es faran 297 activitats de neteja, organitzades tant per entitats públiques com privades, coordinades per l’Agència Catalana de Residus.

Malgrat que la majoria de les accions es realitzaran a la demarcació de Barcelona, 37 comarques participen de la iniciativa. Concretament, la majoria de les actuacions de neteja es faran en rius i boscos (43,10%). En menor proporció, en
platges i espais mixtes.

Publicitat

Let’s clean up Europe tindrà lloc entre el 10 i el 12 de maig. Segons les dades del Departament de Territori i Sostenibilitat, l’any passat es van promoure 275 accions de neteja i es van recollir 70,5 tones. En total, hi van participar 16.000 persones. Enguany, amb les accions programades, les entitats estimen una participació de més de 18.538 persones voluntàries.

Es poden consultar totes les accions en detall a l’agenda de la campanya i a la web de l’ARC, que permet apuntar-se com a persona voluntària.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

9 COMMENTS

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email