Dilluns, 30 de gener del 2023

Les Vinyes del Convent guanya el Premi Qualitat Ebrenca 2021

|

- Publicitat -

Les Vinyes del Convent ha estat guardonat aquest cap de setmana amb el Premi Qualitat Ebrenca 2021. El guardó ha estat atorgat per L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre i els col·legis professionals d’Arquitectes de la Demarcació de l’Ebre, i Aparelladors i Arquitectes Tècnics de les Terres de l’Ebre.

 

Publicitat

L’objectiu de l’acte de lliurament dels XX Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, que s’ha celebrat el 18 de desembre a les 12h al Museu de l’Ebre situat a Tortosa, és el de reconèixer la qualitat de les intervencions arquitectòniques que s’han dut a terme darrerament en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques subjecte a diferents criteris.

 

Entre els aspectes a valorar per poder obtenir el reconeixement destaquen l’accessibilitat, l’eficiència energètica -inclosa la petjada energètica en la construcció i de construcció-, la innovació tant tecnològica com conceptual i estilística, la qualitat d’execució i acabats, la funcionalitat, el disseny arquitectònic i la repercussió al territori.

 

D’altra banda, el jurat ha disposat de la potestat d’ampliar els reconeixements a la resta d’agents que hagin participat en la intervenció arquitectònica i d’altres professionals que hagin estat integrats en la direcció facultativa de les obres, als industrials que s’hagin distingit per uns excel·lents acabats o als promotors per la seva decisió i plantejament de la iniciativa realitzada envers de la seva transcendència per al territori.

 

En aquest sentit, i tenint present que l’objectiu de Les Vinyes del Convent és arribar a la màxima qualitat, el celler ha estat dotat amb la tecnologia més puntera perquè tot sumi a l’hora d’aconseguir els millors vins, però sense oblidar en cap moment el compromís amb el territori. Les vinyes creixen en paratges singulars, amb una marcada empremta del territori i una aposta decidida per la Garnatxa, la varietat emblema de la comarca.

 

Sobre el celler

Les Vinyes del Convent és l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, una població tradicionalment lligada al món del vi i sota el paraigua de la Denominació d’Origen Terra Alta. El celler va ser inaugurat el juny de 2017 amb la presentació de les seves 5 primeres referències: Los Ceps de la Via Verda BlancLos Ceps de la Via Verda NegreEls Costums BlancEls Costums Negre i Mas de Sotorres. Des de llavors han vist la llum la resta de referències: el vi rosat Lola Bel, el negre Mon Pare  -dos vins homenatge als pares d’Elies Gil-, Lo Presbiteri, vi de missa; i els escumosos, Diferents i La Senyoria.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

14 COMMENTS

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email