Dijous, 22 de febrer del 2024

Les estacions de muntanya d’FGC obtenen un segon segell de qualitat com a espais segurs davant la Covid-19

|

- Publicitat -

Les sis estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), La Molina, Vallter2000, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Boí Taüll, han obtingut el segell de qualitat Safe Tourism Certified que les acredita com a espais segurs davant la Covid-19. La certificació, expedida per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), garanteix el compliment d’una sèrie de mesures i protocols específics per a estacions d’esquí i muntanya. Aquestes mesures permeten identificar, analitzar i minimitzar els riscos així com implementar les millors pràctiques contra la Covid-19, per a la seguretat de les persones visitants i treballadores, en les seves instal·lacions i serveis complementaris.

Les estacions de muntanya d’FGC compleixen tots els requeriments de servei en l’àmbit del manteniment, neteja, desinfecció i protecció de les persones, així com els propis establerts per l’ICTE per a la gestió del risc de contagi.

Publicitat

 

El segell Safe Tourism Certified s’afegeix al certificat de qualitat d’AENOR, que ja van obtenir les estacions de muntanya el passat mes de novembre, i reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 implementat per FGC.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

No et perdis les darreres novetats!

[mc4wp_form id=”1662″]