Dilluns, 30 de gener del 2023

L’associació l’Era impulsa l’autoconsum de l’apicultura amb un curs de 4 dies a Castellfollit del Boix

Des de la perspectiva ecològica, es vol fer treballar les abelles respectant els seus ritmes naturals, les seves necessitats i també el seu entorn.

|

- Publicitat -

L’associació L’Era ha programat per als mesos de març i abril un curs de 4 dies per a aprendre a instal·lar, cuidar, gestionar i aprofitar arnes d’abelles ecològiques per a l’autoconsum i la petita producció. El curs es farà a la mateixa finca de la formadora i
apicultora Carolina Obiol, situada a Castellfollit del Boix. La informació del curs es pot consultar a la pàgina web de l’entitat: associaciolera.org.

Tenir unes arnes per l’autoconsum pot ser una activitat molt reconfortant, ja que la vida i la feina que fan les abelles és fascinant i els productes del rusc una autèntica delícia carregada de propietats nutricionals i terapèutiques. En aquests moments en que les
abelles estan tan amenaçades, fer apicultura ecològica cobra especial rellevància. Des de la perspectiva ecològica, es vol fer treballar les abelles respectant els seus ritmes naturals, les seves necessitats i també el seu entorn.

Publicitat

Les persones interessades poden inscriure’s a botiga.associaciolera.org, a través del correu electrònic formacio@associaciolera.org o als telèfons 938 787 035 / 672 337 305.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email