Dilluns, 11 de desembre del 2023

L’alcalde de Gimenells es dona de baixa del PP perquè considera que el partit ha “traït Espanya”

Cap de llista dels populars per Lleida, Dante Pérez creu que han fet "col·laboracionisme" amb l'independentisme

|

- Publicitat -

L’alcalde de Gimenells i el Pla de la Font, Dante Pérez, ha anunciat a través de la xarxa ‘X’ que estripa el carnet del PP perquè considera que el partit ha “traït Espanya”. Fa la reflexió arran de les negociacions per la investidura de Alberto Núñez Feijó i escriu algunes de les declaracions que es van fer en relació a Junts. Per tot, considera que el PP ha fet “col·laboracionisme” amb l’independentisme i assegura que aquest dimecres es dona de baixa de la formació per les mateixes raons que ho va fer quan va marxar del PSOE el 8 de novembre de 2017. Dante Pérez va ser el candidat del PP per Lleida al juliol però no va aconseguir entrar al Congrés.

 

Publicitat

A la publicació que ha fet a ‘X’, Pérez recorda algunes declaracions que s’han fet des del PP en relació a Junts durant el període que hi va haver contactes per mirar d’investir Núñez Feijó a la presidència del govern espanyol. Així apunta que el PP i el seu líder han arribat a dir que Junts no és el seu rival, que la “tradició democràtica de Junts està fora de qualsevol dubte”, que cal buscar “l’encaix amb Catalunya”, que es “respecta a Puigdemont” i que “cal normalitzar la relació amb el nacionalisme”.

 

El fins ara alcalde popular de Gimenells acaba llençant un missatge “d’esperança” i afirmant que “Espanya ha despertat”, sense aclarir quin serà el seu futur polític.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email