Diumenge, 05 de maig del 2024

L’Agrària estrena noves cremes i salses ecològiques

|

- Publicitat -

L’obrador de la Cooperativa Agrària del Vallès ha fet un salt qualitatiu important en la producció de conserves. El resultat en són les noves cremes i salses ecològiques elaborades amb els millors productes de l’horta del Vallès provinents dels camps i els horts dels socis de la cooperativa.

Sota la marca ‘Horta del Vallès’, L’Agrària ofereix a partir d’aquest mes de gener conserves de triturat de tomàquet, salsa de calçot, crema de carbassó i crema de carbassa. Totes elles són en format ecològic, excepte el tomàquet, que s’ofereix en format ecològic i convencional.

Publicitat

L’obrador de L’Agrària les elabora per mitjà d’un procés artesanal i natural, com ja fa amb les llegums; la mongeta del ganxet, el cigró i les llenties.

A L’Agrària som més de 300 agricultors professionals que creiem en el futur dels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

Les conserves ja estan a la venda a les nostres tres agrobotigues (Franqueses del Vallès, Sabadell i Vilanova del Vallès) i a punt de ser distribuïdes als punts de venda que ho requereixin.

 

Triturat de Tomàquet Conté tomàquet madur de productors del Vallès, sense res més. Hi ha la versió ecològica i la convencional
Salsa de calçot Conté tomàquet de Lliçà de Vall, pebrot de Llerona, alls de Marata, ametlla de Santa Eulàlia, pa torrat de Granollers, i avellanes, oli, sal, pebre i vinagre
Crema de carbassa Conté carbassa de cacauet de Marata, porros, oli, sal i aigua
Crema de carbassó Conté carbassó, cebes, oli, sal i aigua
Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies