Dimarts, 31 de gener del 2023

La Fira Avícola del Prat s’avança per a oferir el doble de restaurants a l’Espai Gastronòmic

Tot i coincidir amb l’inici del pont de la Puríssima, l’alcalde del Prat està convençut que la fira atraurà un any més milers de visitants.

|

- Publicitat -

La granja de La Ricarda acollirà aquest cap de setmana la 49a edició de la Fira Avícola del Prat que, un any més, tindrà al pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat com a grans protagonistes. Atenent les peticions del sector de la restauració local, la fira s’ha avançat enguany un parell de setmanes per no coincidir amb els dies de més feina a les portes del Nadal. Això ha permès doblar, de 6 a 12, els restaurants participants a l’Espai Gastronòmic. Entre divendres a la tarda i diumenge al vespre, els més de 50.000 visitants que s’esperen, podran gaudir, sense cap tipus de restricció després de dos anys, d’una àmplia oferta gastronòmica, comercial, cultural i lúdica en un ampli recinte firal de 19.000 metres quadrats.

 

Publicitat

Tot i coincidir amb l’inici del pont de la Puríssima, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha dit estar convençut que la fira atraurà un any més milers de visitants. Aquí, ha recordat que pels veïns del municipi és com la festa major d’hivern i que qui més qui menys “s’hi acosta en algun moment”. “El que hem de veure es si afectarà al nombre de visitants de fora, tot i que són optimistes”, ha afegit.

 

En aquesta edició, la millor gastronomia de proximitat s’unirà a la voluntat de defensar la sostenibilitat social i ambiental. Aquest serà el fil conductor de l’estand municipal a la Fira Avícola, on es mostraran i s’explicaran diferents programes municipals per promoure la transició energètica, la digitalització i la cohesió social i ambiental a la ciutat, per projectar el Prat del futur.

 

Al recinte firal, s’hi podrà trobar el pavelló avícola, un dels grans reclams del certamen, per descobrir com es cria el Pota Blava. Al mateix pavelló, hi haurà la mostra agrícola i ramadera dels pagesos del Prat, on es podran conèixer les característiques de la Carxofa Prat, entre d’altres fruites i verdures del Parc Agrari.

 

Per a l’Espai de Gastronomia, la xarxa de restaurants ‘El Prat degusta’l’ i establiments de la ciutat adherits a la campanya de la Fira Avícola han preparat una oferta diversa amb el Pota Blava i la Carxofa Prat com a protagonistes. Enguany, aquest espai també inclourà la 2a Mostra de Vins, on es podran tastar vins i maridar-los amb una oferta gastronòmica de qualitat dels cellers locals.

 

D’altra banda, a la Granja de la Ricarda, també es farà la 20a Mostra d’Entitats, que acollirà espais expositius i activitats de prop d’un centenar d’entitats d’àmbit cultural, educatiu, social o esportiu. Enguany, el fil conductor serà l’orgull que senten els i les pratenques del seu lloc al món, amb diverses activitats que permetran expressar aquest orgull.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

13 COMMENTS

  1. Reba Fleurantin

    […]we prefer to honor several other net web pages around the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

  2. Click Here

    […]that would be the finish of this write-up. Right here you’ll discover some web sites that we assume you will appreciate, just click the links over[…]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email