Dimarts, 31 de gener del 2023

La diada de Sant Jordi a Santa Coloma de Queralt

|

- Publicitat -

 

Divendres i dissabte la Plaça Major acull parades de roses, llibres i creacions de proximitat.

Publicitat

La companyia Crea Moviment ofereix l’espectacle de poesia familiar «Polsim d’or», que neix fruit de l’observació acurada i respectuosa de la natura per descobrir la màgia i particularitat que hi ha darrere de cada element.

Dissabte al migdia, la companyia Teatrhistòric presenta «Santa Coloma, la Real, la de Magí Sivillà», emplaçant l’espectador l’any 1643 mostrant la història d’un cap militar, una reina francesa, Lluís XIV i un prevere colomí. A la tarda es presenta el llibre «La medicina en temps dels nostres avis», escrit per Jordi Gras i editat per l’Associació Cultural Baixa Segarra. El llibre neix amb el descobriment d’un formulari que va escriure el doctor Hermenegild Carrera l’any 1885.

Seguidament es fa l’entrega dels premis de la portada de La Segarra, número 500, i l’entrega de premis del concurs literari per part dels Gegants de Santa Coloma. La jornada de dissabte acaba plena de somriures amb una ballada de gegants a la Plaça.

Diumenge s’ofereix el concert amb «Banda sonora» a la sala de l’Estrella.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

17 COMMENTS

  1. Click Here

    […]we like to honor a lot of other world-wide-web web sites on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

  2. Click Here

    […]although websites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they are actually really worth a go by, so have a look[…]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email