Diumenge, 05 de maig del 2024

La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme

|

- Publicitat -

La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament obligués a aturar les visites al celler. La visita guiada permet descobrir la història del celler cooperatiu, que té els seus orígens l’any 1907 i actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.

Les visites tenen com a protagonista la construcció modernista, obra de l’arquitecte Domènech i Roura l’any 1914. Es tracta d’un edifici singular i de gran valor que actualment es considera una de les  Catedrals del Vi de Catalunya.

Publicitat

Els visitants també recorren la cava subterrània i una vinya propera a les instal·lacions de la cooperativa, i complementen l’activitat enoturística amb la degustació de dos vins i un cava. El tast sempre inclou un rosat de la varietat trepat.

Les visites es poden realitzar tots els dissabtes i diumenges a les 11.30 h, amb reserva prèvia.

La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives agrícoles més dinàmiques de Catalunya, compta amb 600 socis i té una producció anual de més de 8 milions de quilos de raïm. Una part important es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

13 COMMENTS

Comments are closed.