Divendres, 27 de gener del 2023

Invest in Lleida, l’oficina per atreure inversions a la província

|

- Publicitat -

Lleida posa en marxa Invest in Lleida, una oficina per atreure inversions al territori. La iniciativa, promoguda per GlobaLleida, neix amb l’objectiu d’atreure emprenedors i empresaris i activitats productives i sostenibles al territori que perdurin en el temps, aprofitant la situació “estratègica” de Lleida. En concret, l’oficina se centrarà en la detecció d’oportunitats empresarials i l’orientació a les empreses amb intenció d’establir-se a la demarcació. A més a més, oferirà un servei de localització empresarial i acompanyament de projectes d’inversió de forma coordinada amb els ens de promoció local.

L’Oficina d’Atracció d’Inversions està pensada per potenciar les fortaleses de Lleida: el sector de l’alimentació i l’agroindústria; el turisme i l’educació i la formació, amb la Universitat de Lleida com a agent clau. Amb tot, també vol servir per diversificar l’economia, amb l’aposta per al desembarcament d’empreses de sectors emergents, com l’exportació made in Lleida, i la promoció projectes de recerca i innovació que es tradueixin en nou coneixement per a les empreses.

Publicitat

L’oficina de captació d’inversions està promoguda per GlobaLleida, el consorci de promoció econòmica participat per la Paeria, la Diputació de Lleida, la UdL i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega. L’organisme ha posat en marxa l’oficina i gestionarà la seva tasca en plena connexió i compromís de treball conjunt amb les institucions del territori que l’impulsen.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

8 COMMENTS

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email