Dissabte, 13 de abril del 2024

[VÍDEO] Els pagesos gironins planten un pi de 10 metres al mig de l’AP-7 mentre esperen els resultats de la reunió amb Mascort

Prop de 300 persones segueixen concentrades al tall i es preparen per dinar

|

- Publicitat -

Els pagesos gironins que estan al tall de l’AP-7 a Pontós (Alt Empordà) han plantat un pi de deu metres al mig de l’autopista en el carril que va en sentit nord. Amb una màquina han fet un forat a l’asfalt i han col·locat una roda a mode de test. Després, amb una altra màquina han portat el pi i una retroexcavadora ha omplert de terra el forat per tal d’evitar que el pi caigui. En total són unes 300 persones les que segueixen concentrades al tall de Pontós i han acabat aplaudint l’acció. Tot plegat, mentre esperen els resultats de la reunió que amb fan els representants dels sindicats i de Revolta Pagesa amb el conseller d’Acció Climàtica, David Mascort.

Publicitat

Ara, els pagesos ja es preparen per dinar de nou a l’autopista, en aquest cas a base de carn a la brasa i fesols. Des del col·lectiu agraeixen les mostres de solidaritat que han rebut en forma de donacions de diferents sectors.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies