Diumenge, 01 de octubre del 2023

El Trufforum de Vic se celebrarà del 3 al 6 de febrer al Recinte Firal El Sucre

Com a novetat d'aquest any els espais d'activitats estaran integrats dins l'espai expositiu i totes les activitats gastronòmiques comptaran amb tast.

|

- Publicitat -

El festival Trufforum de Vic se celebrarà del 3 al 6 de febrer en un nou espai, el Recinte Firal El Sucre. Segons informen els organitzadors, s’ha buscat un espai més gran, obert i diàfan per celebrar la festa de la tòfona i la gastronomia. El Trufforum està promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea en les cuines domèstiques i professionals. El programa comptarà amb activitats per a aficionats a la gastronomia i també altres d’específiques per a professionals del sector. El Sucre es convertirà en un gran espai expositiu on es podrà comprar tòfona negra i també productes trufats artesans.

Com a novetat d’aquest any els espais d’activitats estaran integrats dins l’espai expositiu i totes les activitats gastronòmiques de l’Aula de la Tòfona i de la Cuina de la Tòfona comptaran amb tast. També s’ampliaran les activitats per a infants i l’Espai tòfona i ciència tindrà un programa d’activitats específic.

Publicitat

Altres activitats que està previst que es facin són el 4t Campionat de Catalunya de Gossos Tofonaires, el Congrés Internacional de la Tòfona, l’Acadèmia de la Tòfona, activitats formatives per a estudiants d’hostaleria o els premis i reconeixements com l’Ambaixador de la Tòfona o la Tòfona d’Or.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

2 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: territorirural.cat/el-trufforum-de-vic-se-celebrara-del-3-al-6-de-febrer-al-recinte-firal-el-sucre/ […]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email