Dimecres, 24 de abril del 2024

El Tren dels Llacs començarà dissabte la temporada 2023 amb 27 recorreguts entre Lleida i la Pobla de Segur

L'Històric farà 22 circulacions i el Panoràmic en farà 5 fins al mes d'octubre

|

- Publicitat -

El Tren dels Llacs, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), enceta aquest dissabte la temporada d’estiu 2023, on realitzarà fins a 27 circulacions entre el Tren Històric i el Panoràmic. Aquest tren turístic circularà els dissabtes entre el 22 d’abril i el 28 d’octubre. Durant la temporada, el Tren històric farà 22 circulacions, mentre que el Tren Panoràmic en durà a terme 5 els dies 22 i 29 de juliol, 5 i 12 d’agost i 28 d’octubre, quan es donarà per finalitzada la temporada d’estiu 2023. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre, des de Lleida fins a Balaguer. Després, continua el seu recorregut seguint el riu Noguera Pallaresa fins a arribar a la Pobla de Segur, amb 17 estacions al llarg del recorregut.

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores aproximadament. A més, ofereix dues opcions de ferrocarril per fer aquesta màgica línia, a través del Tren Històric o bé amb el Tren Panoràmic.

Publicitat

Des d’FGC destaquen que aquest és un viatge que permet gaudir d’unes vistes “úniques” sense haver de baixar del tren mentre s’endinsa en la història del territori gràcies al guiatge que es fa durant el trajecte. L’experiència es complementa amb les activitats i visites proposades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

A la Pobla de Segur, punt d’arribada del Tren dels Llacs, els usuaris poden gaudir de la visita al Molí de l’Oli i la Casa Mauri, la Fàbrica de licors Portet o fer un tomb pels entranyables carrers de la vila. Una parada obligatòria de la ruta amb el Tren dels Llacs és el municipi de Salàs, destacant les seves pintoresques botigues, el Museu Salàs de Pallars o la Torre de Barta. També recomanen visitar el Museu hidroelèctric i central de Capdella o el Museu de la Sal a Gerri de la Sal, on encara es pot veure com antigament extreien aquest mineral.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies