Dissabte, 13 de abril del 2024

El president de la DO Tarragona dimiteix després de tres anys de mandat dels quals es sent satisfet

Ferré ha afirmat que ha dimitit abans que arribes a l'ordre del dia la reprovació de la seva presidència, impulsada des d'un grup de membres de la DO.

|

- Publicitat -

El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, ha dimitit per les “pressions internes dels consellers i l’àrea tècnica de la institució” i pels “impediments constants” que ha trobat per transformar i fer evolucionar l’entitat. Ferré ha explicat aquest dijous les raons que l’han dut a plegar i ha apuntat que el detonant ha estat el trasllat de la seu de la DO, situada a Valls, cap a l’edifici de la Cooperativa Obrera de Tarragona. Després de tres anys i mig de presidència, el viticultor s’ha mostrat satisfet de la feina feta, amb la creació de la Ruta del Vi i de la Galeria del macabeu, entre altres projectes engegats durant el seu mandat. Alhora, ha demanat que els nous gestors continuïn amb el “camí traçat i amb el llegat deixat”.

Ferré ha afirmat que ha dimitit per la manca de suport de l’equip tècnic i dels consellers del Consell Regulador i abans que arribes a l’ordre del dia la reprovació de la seva presidència, impulsada des d’un grup de membres de la DO. El fins ara president ha demanat que es continuï amb la transformació de l’entitat i amb els vincles establerts amb les institucions i amb el sector de la restauració i turístic. “Em sento satisfet perquè la trajectòria ha creat molts fruits”, ha valorat Ferré.

Publicitat

A banda, també ha explicat que la negativa de traslladar la seu oficial de la institució cap a la Cooperativa Obrera de Tarragona ha estat un dels motius principals de la seva dimissió. Segons Ferré, l’objectiu del trasllat era tenir un espai “actiu” amb diferents sales per a celebrar tastos, reunions, presentacions, i un possible punt de venda i divulgació preparat per a ser el km 0 de la Ruta del Vi de la DO Tarragona, per tal de posicionar la marca. “Recapaciteu si la DO Tarragona mereix que estigui a Valls en un local tancat amb una botiga que factura 150 euros l’any i que no es poden fer reunions de més de cinc persones”, ha manifestat.

En l’acte per anunciar la seva dimissió, fet aquest dijous al matí, Ferré també ha fet repàs dels projectes i iniciatives creades i promogudes durant el seu mandat. A tall d’exemple, ha assenyalat la creació de la Ruta del Vi, l’apadrinament de la varietat macabeu, la creació de la Galeria del macabeu, de la nova Festa del Vi o la recuperació de la varietat Tarragoní, entre altres propostes. Per ell, un dels reptes que tindran els nous gestors a partir d’ara serà continuar amb la Ruta del Vi i establir més vincles amb els sectors hoteler i de la restauració per tal que els vins de la DO tingui més presència a les cartes.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 49278 more Information on that Topic: territorirural.cat/el-president-de-la-do-tarragona-dimiteix-despres-de-tres-anys-de-mandat-dels-quals-es-sent-satisfet/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: territorirural.cat/el-president-de-la-do-tarragona-dimiteix-despres-de-tres-anys-de-mandat-dels-quals-es-sent-satisfet/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: territorirural.cat/el-president-de-la-do-tarragona-dimiteix-despres-de-tres-anys-de-mandat-dels-quals-es-sent-satisfet/ […]

Comments are closed.