Diumenge, 23 de juny del 2024

El Moianès tindrà servei de Mossos d’Esquadra les 24 hores del dia a partir del 6 de novembre

Elena ha inaugurat la nova comissaria de proximitat compartida amb la Policia Local que tindrà 25 agents

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha inaugurat aquest dimecres l’ampliació de la comissaria de proximitat de Moià, que serà compatida entre la Policia Local i els Mossos. Elena ha avançat que, a partir del 6 de novembre, el Moianès tindrà servei dels Mossos les 24 hores del dia. La nova comissaria comptarà amb 25 agents, 14 més dels que hi havia fins ara. Pel que fa als efectius de la Policia Local, es mantindran els quatre agents. El conseller ha dit que estan avançant cap a una policia “més propera a la gent”. La de Moià és una de les 10 comissaries conjuntes que impulsa el Govern durant aquesta legislatura. Les obres han costat 176.000 euros i la comissaria està ubicada als baixos de l’Ajuntament. 

Elena ha destacat que la nova comissaria permetrà “donar servei i fer realitat l’ADN del cos dels Mossos, que és la proximitat”. El conseller també ha agraït la col·laboració amb Policia Local i el compromís de l’Ajuntament de Moià que ha fet possible “que el conveni hagi esdevingut una realitat. De la seva banda, l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, ha posat en valor la col·laboració que hi ha hagut entre diferents administracions perquè la comissaria esdevingués una realitat. Guiteras ha dit que és un projecte que fa molts anys que porten perseguint. 

Publicitat

Les obres, amb una inversió de més de 176.000 euros, s’han dedicat principalment a reformar i ampliar la zona destinada a comissaria. En total, les noves instal·lacions policials compten amb 171,90 m2 construïts. En concret, s’ha ampliat la zona d’atenció al ciutadà, així com els vestuaris, serveis i menjador. També s’ha creat la nova dependència de Seguretat Ciutadana / Oficina de Relació amb la Comunitat, i s’han redistribuït diferents espais com l’armer, el magatzem o la zona de contenció. 

Des del mes de juny de 2018, el cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Local ja compartien un mateix espai a la planta baixa de l’Ajuntament. En concret, al nova comissaria tindrà 25 efectius dels Mossos -14 més- i es mantindran els quatre agents de la Policia Local. 

 

 

 

 

 

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies