Dimarts, 31 de gener del 2023

Comença la quinzena de la DO Montsant al VINSEUM

|

- Publicitat -

La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista al VINSEUM a partir d’avui dia 5 i fins al 18 d’octubre. Així, tots aquells que visiten el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya seran obsequiats amb una copa d’alguna de les diferents referències de la DO Montsant.

Publicitat

A més, els vins tastats amb l’entrada es podran trobar també tant a la botiga del Museu com a la Taverna, on podran degustar-se en acabar la visita a l’espai.

La quinzena de la DO Montsant al VINSEUM s’emmarca dins el conveni de col·laboració que totes dues entitats signaven el passat mes de juliol després de 5 anys de col·laboració continuada amb el Most Festival, i mitjançant el qual la DO Montsant passava a formar part del col·lectiu d’entitats amigues del VINSEUM, convertint-se en sòcia patrocinadora. El suport a la cultura i el foment de la cultura del vi al territori són les principals motivacions que van portar a la DO Montsant a sumar-se al projecte del VNSEUM.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

12 COMMENTS

  1. Leandro Farland

    […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless definitely worth taking a search, whoa did a single discover about Mid East has got additional problerms as well […]

  2. Click Here

    […]very handful of websites that happen to become in depth beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

Comments are closed.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email