Dijous, 02 de maig del 2024

FADEMUR i entitats catalanes firmen una aliança en la II Jornada La Nova Ruralitat

|

- Publicitat -

La Federació d’Associacions de Dones Rurals (FADEMUR) ha participat en la ‘II Jornada La Nova Ruralitat: territoris resilients i dona emprenedora’ celebrada per la Fundació Pimec i PallarsActiu el dimecres passat al Real Monestir de Santa Maria de Poblet, ubicat al municipi de Vimbodí i Poblet (880 habitants, Tarragona).

 

Publicitat

En aquesta edició, enfocada en la resiliència i les dones emprenedores dels territoris rurals, l’objectiu ha estat analitzar l’impacte positiu en el seu entorn de les petites empreses.

 

Junt amb la presidenta de FADEMUR, Teresa López, a la jornada hi han participat veus molt diverses, com Francesc Boya, secretari general per al Repte Demogràfic; Ricard Ramón i Sumoy, cap d’unitat adjunta a la direcció general d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea; Francesc Lloret, catedràtic d’Ecologia de la UAB i investigador del CREAF; o Gemma Carbó Ribugent, directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, entre moltes altres. 

 

Aliança de dones rurals a Catalunya

Al llarg de les diverses ponències i taules de debat, la jornada ha abordat diferents objectius de desenvolupament sostenible (ODS) dels quals ha sobresortit l’ODS 17 (d’Aliances per Aconseguir els Objectius) per plasmar-se a la signatura de la Primera Aliança d’entitats de dones rurals mitjançant la qual FADEMUR i la resta d’entitats es comprometen a treballar en xarxa.

 

La presidenta de FADEMUR ha signat l’Aliança amb la Laia Rogel, presidenta de l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida; Inés Quintana Mendivi, integrant de ‘La XEP’ (Xarxa d’Emprenedors Pallaresos); i Sonia Ángela Mateo, presidenta d’ADEE-BPW Associació d’Empresàries i emprenedors de Tarragona.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

7 COMMENTS

Comments are closed.