Dissabte, 27 de abril del 2024

La jornada del Musiquem Lleida d’aquest cap de setmana amb èxit de públic i participació

|

- Publicitat -

La XVII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida va celebrar ahir diumenge la darrera jornada del cap de setmana amb un èxit de públic i de participació. Les actuacions van començar a les 11.30 hores al Museu de Lleida amb el duo de violoncels Lofoten Cello Duo. L’últim concert va tenir lloc a les 12.30 hores a la plaça Paeria amb les guitarres i el contrabaix d’Oscar Wolf & His Moon Serenaders. Amb aquesta actuació, es va tancar un cap de setmana ple d’actuacions, amb 11 concerts en sis espais de la ciutat de Lleida. Les actuacions es van celebrar al pati de l’IEI, a la plaça Paeria, a la Seu Vella, al Museu de Lleida, al Rectorat de la UdL i a la plaça Ricard Vinyes.

 

Publicitat

El Festival tancarà amb el Concert de Cloenda ‘Requiem im Paradiso’, que tindrà lloc el diumenge 16 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori Enric Granados. L’actuació comptarà amb la presència del LleidArt Ensemble, la Coral Shalom i el Cor Praesentia, la interpretació de la soprano Alba Quinquillà i el baríton Ferran Albrich, i la direcció d’Albert Cabero Olaia i Martí Costa. Les entrades pel concert es poden comprar en aquest enllaç: https://auditorienricgranados.cat/programacio/requiem-g-faure-cloenda-del-festival-musiquem-lleida/

 

El concert es repetirà el diumenge 30 d’octubre a les 18 hores a la parròquia Sant Jaume d’Arbeca i el diumenge 6 de novembre a les 19 hores al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

Concert de Lofoten Cello Duo al Museu de Lleida. Foto: Defoto.

Programa de concerts

Diumenge 16 d’octubre, Auditori Enric Granados, 19 hores

Concert de Cloenda: Requiem im paradiso (del compositor Grabiel Fauré) 19 hores
LleidArt Ensemble
Coral Shalom i Cor Praesentia
Albert Cabero Olaya, direcció
Martí Costa Senz, direcció
Alba Quinquillà, soprano
Ferran Albrich, baríton

 

El Concert de Cloenda al territori
Diumenge 30 d’octubre, 18 hores, Parròquia Sant Jaume d’Arbeca
Diumenge 6 de novembre, 19 hores, Teatre l’Amistat de Mollerussa

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

2 COMMENTS

Comments are closed.