Dimarts, 07 de maig del 2024

Les Vinyes del Convent presenten La Senyoria Rosat 2019, el seu primer escumós rosat

|

- Publicitat -

Les Vinyes del Convent ha presentat aquest dilluns els seu primer escumós rosat, La Senyoria Rosat 2019. Prop de 150 professionals de la restauració i la distribució han assistit a la presentació al celler a Horta de Sant Joan.

 

Publicitat

Durant la presentació, els assistents han pogut visitar el celler i gaudir d’un aperitiu i un àpat maridatge que ha posat de manifest la versatilitat gastronòmica dels seus vins.

 

La Senyoria Rosat 2019 és un monovarietal de garnatxa negra emparat sota el segell de la Denominació d’Origen Terra Alta. Es tracta d’un dels pocs rosats escumosos que s’hi emparen i compta amb una criança llarga, de més de 24 mesos. És un escumós brut nature, elegant, de bombolla fina i persistent amb aromes que recorden a fruita vermella, pell de taronja i amb tocs a canyella. En boca compta amb una gran cremositat i un post-gust llarg. 

 

Sobre el celler

Les Vinyes del Convent és l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, una població tradicionalment lligada al món del vi i sota el paraigua de la Denominació d’Origen Terra Alta. El celler va ser inaugurat el juny de 2017 amb la presentació de les seves 5 primeres referències: Los Ceps de la Via Verda Blanc, Los Ceps de la Via Verda Negre, Els Costums Blanc, Els Costums Negre i Mas de Sotorres. Des de llavors han vist la llum el vi rosat Lola Bel i el negre Mon Pare, dos vins homenatge als pares d’Elies Gil, propietari del celler. La família dels escumosos, Diferents i La Senyoria, ha estat la darrera incorporació al ventall que ofereix el celler.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

4 COMMENTS

Comments are closed.