Divendres, 03 de maig del 2024

Jordà anuncia una subvenció extraordinària per retirar l’amiant malmès al Baix Empordà per la pedregada

|

- Publicitat -

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, ha anunciat que “el Govern està ultimant i aprovarà en els propers dies una subvenció extraordinària per retirar l’amiant de les cobertes malmès per la pedregada històrica i tràgica de dimarts passat al Baix Empordà”.

 

Publicitat

Jordà va fer aquest anunci durant una visita a Mas Casas, una de les explotacions ramaderes que, entre altres instal·lacions, va patir importants afectacions arran de l’episodi, situada a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, a tocar de la Bisbal d’Empordà. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, van acompanyar la consellera durant la visita.

 

La consellera ha recordat que “la retirada de l’amiant suposa uns costos importants per als afectats”, i per això el Govern aprovarà aquesta subvenció “de forma immediata, i serà amb caràcter retroactiu, destinada a particulars per poder sufragar els costos de retirada de l’amiant malmès de coberts, tallers, magatzems i explotacions ramaderes”.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

Comments are closed.