Dimarts, 30 de abril del 2024

El Galacticat va cloure amb una valoració molt positiva gràcies a l’alta fidelització del públic

|

- Publicitat -

La Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, Galacticat, es va cloure ahir a la tarda als Cinemes Majèstic de Tàrrega, en una gala iniciada amb un concert de l’home orquestra Sergi Estella, que va donar pas a la lectura dels films guanyadors. El jurat del festival, ha estat format pel cineasta Jaume Balagueró, l’actriu Maria Molins, la crítica de cinema Núria Vidal i la directora i productora Guadalupe Balaguer.

Enguany, com a novetat la mostra també otorgarà el Premi del Públic i aquesta edició també comptarà amb una Menció Especial per als directors i directores de la I Trobada de Talent i ha anat a càrrec de les empreses productores participants.

Publicitat

L’organització valora molt positivament la IX edició atès l’alta fidelització del públic que ha assistit a totes les sessions així com les bones sinergies que es van produir en el marc de la primera trobada amb la indústria cinematogràfica. Directors i directores novells van presentar els seus projectes a empreses productores i l’organització va oferir un profitós tour per les comarques de Lleida a tot el col·lectiu per tal de convidar-los a fer cinema en escenaris lleidatans.

Durant el matí de diumenge van continuar les projeccions als Cinemes Majèstic i es van allargar fins després de la gala fins a les 22.45 h, quan es va donar per finalitzada aquesta marató que al llarg d’una setmana ha convertit Tàrrega en la capital del cinema fantàstic i de terror.

El Galacticat està impulsat per l’Associació Galacticat en col·laboració amb l’Ajuntament de Tàrrega i des del passat dilluns i fins diumenge ha exhibit 75 curtmetratges i 23 llargmetratges de més d’una vintena de països diferents. A banda, també s’hi projecten pel·lícules clàssiques relacionades amb el món de la bruixeria, leitmotiv d’enguany, i tres obres provinents de la República Txeca.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

Comments are closed.