Divendres, 29 de març del 2024

La DO Montsant maridarà de nou la nova edició del Festival Terrer

|

- Publicitat -

Aquest pròxim diumenge 21 d’agost arrenca al Priorat una nova edició del Festival Terrer, una experiència única que uneix paisatge, cultura i vi, apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.

 

Publicitat

Aquesta sisena edició del festival s’allargarà de nou fins a les portes de l’hivern (9 de desembre), amb una programació musical d’autor i eminentment femenina, seguint la filosofia del festival en les darreres edicions. La proposta d’enguany combina concerts íntims i de petit format amb altres espectacles més atrevits i informals amb música de ball.

 

La DO Montsant tornarà a ser present, un any més, durant el festival, amb la voluntat de continuar donant suport a les expressions culturals arreu del territori. Enguany, la DO tornarà a comptar amb el seu escenari al Mas de Sant Marcell (Cornudella de Montsant). La cita serà dissabte 27 d’agost, amb l’actuació de Papa Orbe & Los Científicos del Sabor (19h).

 

Papa Orbe és un polifacètic músic cubà, especialitzat en la interpretació amb el tres cubà. La seva música, festiva i emotiva, beu de les seves arrels familiars, la música tradicional cubana i el jazz llatí.

 

La jornada es completarà amb una selecció musical dels destacats Dj. de música d’arrel negra, Golfo de Guinea i Lady Avocado. Tot maridat amb una àmplia selecció de vins de diferents cellers de la DO Montsant.

Imatge del músic Papa Orbe

 

Altres concerts amb vins Montsant al llarg del Festival

A més d’en l’escenari de la DO Montsant, els vins Montsant estaran presents al llarg de tot el festival, maridant diferents propostes musicals fins al desembre. Així, a l’octubre, els vins del Celler Masroig maridaran el concert de Las Karamba. Serà dissabte 1 d’octubre (19h) al Sindicat de La Torre de Fontaubella. I dissabte 15 (19h), el concert de Lofoten Cello Duo, a l’Ermita del Loreto d’Ulldemolins, estarà acompanyat dels vins d’Agrícola d’Ulldemolins i Celler Serra Major.

 

El 19 de novembre, nova ocasió per maridar música i vins Montsant. En aquesta ocasió, els vins de 4 cellers maridaran al Casal de l’Oliver dels Guiamets (19h) els concerts de Pupil·les i ¼ Experimental. Els vins seran dels cellers La Placeta, Estones Vins, Celler Cal Bessó i Cellers Unió.

 

Ja al desembre, dues noves cites. Dissabte 3, a les 12h, Cercavila a Capçanes de la mà de Xarop de Canya, i amb els vins del Celler de Capçanes. I divendres 9, Rita Payés posarà el punt final a aquesta edició del Terrer. Serà a les 19h al Teatre l’Artesana de Falset, i amb el maridatge dels vins de la Cooperativa Falset Marçà.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

2 COMMENTS

Comments are closed.