Diumenge, 05 de maig del 2024

Torrebesses acull l’exposició que celebra el 60è aniversari de l’Associació de les Nacions Unides d’Espanya

|

- Publicitat -

La mostra itinerant ‘Un món en pau, un art en llibertat’ és fruit de la col·laboració entre l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació de les Nacions Unides d’Espanya. L’exposició compta amb obres d’art de Tàpies, Subirats, Serra Llimona i Mariscal, entre altres, i podrà visitar-se tot el més d’agost. La inauguració oficial
tindrà lloc avui dijous 11 d’agost a les 19h al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

 

Publicitat

El Centre d’Interpretació de la pedra seca de Torrebesses acull aquest mes d’agost l’exposició ‘Un món en pau, un art en llibertat’ per commemorar el 60è aniversari de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya. És una selecció del fons d’art de l’entitat amb obres des dels anys 60 fins a l’actualitat, amb una representació de la història contemporània de l’art a Catalunya.

 

A l’exposició poden veure’s obres de: Josep Yagües, Modest Cuixart, Javier Mariscal, Joan Pere Viladecans, Josep Uclés, Pepe Navarro, Magda Bolumar, Joan Descarga, Mario Pasqualotto, Gino Rubert, Josep Ma Subirachs, Albert Fabà, Perico Pastor; Glòria Muñoz, Antoni Tàpies, Josep Serra Llimona, Miquel Olivares, Josep Niebla, Ola Kleczkowska i Keiko Ogawa.

Imatge de l’exposició al CIPS de Torrebesses

La inauguració oficial tindrà lloc avui dijous 11 d’agost a les 19h al CIPS Torrebesses. La mostra itinerant, fruït de la col·laboració entre l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, es podrà veure al CIPS Torrebesses tot el mes d’agost en l’horari habitual de cap de setmana: dissabtes de 10h a 14h i de 17h a 20h; i diumenges de 10h a 14h. També poden fer-se visites amb cita prèvia contactant amb el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, l’entrada és gratuïta.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

1 COMMENT

Comments are closed.