Dilluns, 29 de abril del 2024

L’Urgell es promociona com a destí turístic amb diferents anuncis

|

- Publicitat -

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell es promociona a través de diversos mitjans de comunicació, per tal d’arribar a diferents públics d’arreu.

 

Publicitat

Aquest any s’ha apostat per la inserció publicitària de 2 anuncis, a l’Estació de Sants al Metro de Barcelona. És un indret per on hi passen milers de persones cada dia, de Barcelona i de la seva Àrea metropolitana, en concret, s’ha mostrat el patrimoni cultural i la ruta gastronòmica de l’Urgell, des de març fins a setembre.

 

També s’ha inserit un anunci a la publicació Turisme Catalunya de juny, per tal de difondre la Ruta gastronòmica. Aquesta publicació es reparteix per tot Catalunya i arriba a les oficines de turisme i establiments turístics del territori.

Imatge publicitària de la ruta gastronomica de l’Urgell

L’Urgell també és present durant un any, al portal turístic www.femturisme.cat que ofereix informació turística de Catalunya, propostes festives, butlletins i suport a través de les xarxes socials.

 

Des de l’Àrea de Turisme de l’Urgell es continua donant a conèixer la comarca a través del portal web www.turismeurgell.cat, així com les xarxes socials a Facebook i Instagram.

 

Aquestes accions han estat possible gràcies al suport del Patronat Intercomarcal de Turisme de la Diputació de Lleida.

 

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

3 COMMENTS

Comments are closed.