Dissabte, 27 de abril del 2024

UPA anima als agricultors i ramaders joves a participar a la tercera edició del programa Cultiva

|

- Publicitat -

Des d’aquest dimarts que està obert el termini per participar en la tercera edició de Cultiva, el programa del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació que permet a joves agricultors i ramaders de tota Espanya realitzar estades formatives en explotacions model.

 

Publicitat

UPA ha animat a tots els joves del camp a inscriure’s i participar d’aquesta iniciativa, que amb aquesta nova edició arriba als tres anys de vida. “Els que han gaudit de l’experiència mostren una gran satisfacció amb les estades gestionades per UPA en els dos últims anys”, han indicat des de l’organització.

 

Per tercer any consecutiu, UPA és l’organització més implicada en aquest programa que busca millorar la formació dels joves agricultors i ramaders recentment incorporats a l’activitat agrària. Concretament, per a participar en aquesta edició els i les destinatàries han de ser professionals incorporats des de l’1 de gener del 2017.

 

Apunta’t al Cultiva amb UPA

UPA ha recordat als interessats i interessades que el procés d’inscripció pot realitzar-se a les seves oficines a pobles i ciutats de tota Espanya. I recomana “no adormir-se als laurels”, ja que el termini acaba el pròxim 16 d’agost. Un termini “en males dates i massa ajustat”, reconeixen.

 

Les estades tindran una duració de cinc dies i es podran realitzar amb totes les despeses pagades. Les explotacions model posades a disposició dels i les interessades podran consultar-se al lloc web d’UPA.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

6 COMMENTS

Comments are closed.