Dijous, 16 de maig del 2024

La Ciutadella de Roses acollirà un espectacle circense que portarà 23 artistes de 8 nacionalitats

|

- Publicitat -

El “major espectacle del món” tornarà a instal·lar el seu majestuós escenari circular a la joia patrimonial de Roses: la seva Ciutadella. I en lloc de la tradicional carpa circense tindran un cel plagat d’estrelles! Vuit grans atraccions internacionals amb 23 artistes de 8 nacionalitats i orquestra amb música en viu faran estremir d’emoció a una audiència de 1.300 butaques per funció. Patinatges acrobàtics, trapezis voladors, equilibristes, cintes àrees, genis de l’humor sense paraules o la temerària “roda de la mort”!

 

Publicitat

Hi ha pocs llocs més màgics per acollir esdeveniments a l’aire lliure que la Ciutadella de Roses. Aquest museu a l’aire lliure que ha viscut vint-i-cinc segles de petjades històriques arqueològiques -gregues, romanes i medievals- es reinventa al llarg de l’any acollint, en el seu interior, els espectacles més diversos com tasts de vins o festivals musicals com el “Sons del Món”. Però just deu dies després que hagi acabat l’edició del “Sons del Món” d’aquest any, el dimarts 16 s’hi instal·larà un nou i espectacular esdeveniment que arriba a la seva segona edició: “Nits de Circ”.

Cartell de l’espectacle “Nits de Circ”

Aquesta temptadora proposta cultural, gestada per Circus Art Foundation es desenvoluparà de manera conjunta amb Besalú, localitat de la comarca gironina de la Garrotxa, que acollirà quatre funcions prèvies (del 10 al 13 d’agost als Jardins del Molí) per desplaçar-se posteriorment a la Ciutadella de Roses. Allà, del dimarts 16 al dimecres 24 d’agost tindran lloc les vuit funcions més que captivaran als qui es deixin temptar per una escapada estival a aquesta localitat de referència a la Costa Brava.

 

Un muntatge espectacular per acollir 8 atraccions

“Nits de Circ” transcorre en un circ complet però sense la tradicional carpa, on els acròbates aeris volen sota les estrelles. L’estructura és la d’un gegantí meca amb una graderia circular i una pista concèntrica que ofereix butaques individuals numerades per a un aforament màxim de 1.300 espectadors per funció. L’escenari té una llotja per a l’orquestra i una cúpula on se sostenen els trapezis.

The Shating Donnerts

Aquest any, “Nits de Circ” comptarà amb aquests 8 espectacles. Eric Boo, còmic català especialitzat en mímica, que durant onze anys ha estat actuant al Moulin Rouge de París. Troupe Hassak, set artistes asiàtics (Kazakhstan) que oferiran acrobàcies i salts en el doble mànec xinès, i piràmides humanes en ascensió amb escales. Navas Team, una parella equatoriana d’acròbates amb la seva arriscada “roda de la mort” (dues cistelles circulars pivotant al voltant d’un eix central). Moment of Love, una parella vietnamita especialitzada en cintes aèries. The Skating Donnert’s, patinatge acrobàtic a càrrec d’una parella hongaresa. Camila Palma, artista xilena evolucionant a 8 metres del terra amb el seu trapezi volador. Krasimir Vasov, de Bulgària, considerat artista de revelació d’aquesta disciplina d’equilibris sobre bastons. I la París Circus Orchestra, set músics francesos especialitzats en acompanyament musical d’atraccions circenses.

 

Les entrades -que es venen per preus que oscil·len entre els 19 i els 44 euros depenent de la categoria de la butaca- poden adquirir-se en línia a la web de l’esdeveniment: www.NitsdeCirc.com; per telèfon, trucant al 972.505.317; o presencialment, a les taquilles de la Ciutadella de Roses.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

5 COMMENTS

Comments are closed.