Diumenge, 28 de abril del 2024

Maria Arnal i José Luis de Vicente engeguen un pòdcast on reflexionen sobre la crisi climàtica

|

- Publicitat -

La cantant Maria Arnal i el comissari i investigador José Luis de Vicente han impulsat ‘Cada capa de l’atmosfera’, un assaig sonor sobre les empremtes de la crisi climàtica que combina les composicions musicals de la cantant amb la divulgació i el pensament. A partir del 13 de setembre, el pòdcast estarà disponible tant en plataformes digitals com a la sala-1 del CCCB, en una instal·lació oberta al públic fins al 16 d’octubre.

 

Publicitat

‘Cada capa de l’atmosfera’ és un viatge apassionant, en quatre capítols de 30 minuts cadascun, pel so de l’Antropocè a través d’espais naturals i patrimonials, arquitectures industrials, laboratoris i centres d’investigació de Barcelona. En aquest recorregut els acompanya la veu de filòsofs, científics, músics, naturalistes i investigadors de múltiples disciplines, de l’astrofísica a la bioacústica, de la intel·ligència artificial a l’apicultura.

 

Aquest innovador assaig sonor combina la divulgació amb la música a través de les composicions que Maria Arnal interpreta als escenaris en què es desenvolupa la sèrie i entre les quals trobem versions del seu disc amb Marcel Bagés, ‘Clamor’, peces tradicionals, versions d’altres autors i peces instrumentals originals.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

3 COMMENTS

Comments are closed.