Dissabte, 20 de abril del 2024

Editen la publicació “Visites guiades a l’Urgell”, que recull activitats i espais dels pobles de la comarca

|

- Publicitat -

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha editat la publicació Visites guiades a l’Urgell on s’hi recullen els espais, museus visitables i visites guiades dels pobles de la comarca.

 

Publicitat

S’han editat 500 exemplars que es repartiran per les oficines de turisme i els establiments turístics del territori. És una eina útil per oferir informació a les persones visitants, que volen descobrir el patrimoni cultural i artístic de l’Urgell, amb un llistat d’espais per conèixer, i poblacions que ofereixen visites guiades pel seu nucli històric.

 

La informació d’aquesta publicació s’ha extret del catàleg L’Urgell, patrimoni que inspira! , que l’Àrea de Turisme va editar fa uns mesos, on es recollia els elements més importants de la cultura de l’aigua, la pedra, la memòria històrica i els espais visitables. També es pot consultar a la web www.turismeurgell.cat a l’apartat de totes les publicacions a un clic.

 

Una bona manera d’aprofitar l’estada a la comarca per gaudir de la història, el patrimoni i la cultura de la zona, tot visitant monestirs, museus, convents, castells i pobles amb encant.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

2 COMMENTS

Comments are closed.