Dilluns, 29 de abril del 2024

Roses s’omple de música celebrant el festival “Sons del Món”

|

- Publicitat -

Andrés Calamaro, Ben Harper, Gipsy Kings, God Save The Queen, Oques Grasses, Els Catarres, Earth, Wind & Fire… Les mil·lenàries pedres de la Ciutadella de Roses tornaran a convertir-se en l’únic i màgic espectacle de “Sons del Món”, festival que fusiona els diferents estils musicals del món. Maridat amb la variada oferta culinària de vuit food trucks, cervesa, còctels d’autor i els ja imprescindibles vins de la DO Empordà. Que soni la música!

 

Publicitat

La Ciutadella torna a demostrar la seva sorprenent versatilitat convertint-se, per tercer any consecutiu, en l’escenari d’aquest reconegut festival que fusiona rock, soul, folk, pop, disco i molts més estils de música amb l’ajuda d’artistes i grups que compten de prestigi tant nacional com internacional. Així, durant quasi dues setmanes -del divendres 22 de juliol al dissabte 6 d’agost- les pedres que emparen les petjades arqueològiques gregues, romanes i medievals, de vint-i-cinc segles d’història, tornaran a transformar-se en un dels més màgics espais escènics del nostre país, acollint la 15a edició d’un esdeveniment de referència a l’estiu musical de la Costa Brava.

 

Aquests són els 12 concerts que componen el cartell d’aquest any: Andrés Calamaro (divendres 22 de juliol), Ben Harper & The Innocent Criminals (dissabte 23), Gipsy Kings (diumenge 24), God Save The Queen (divendres 29), Sara Roy (dissabte 30), Álvaro Soler (dissabte 30), Pol Batlle & Rita Payés (diumenge 31), Oques Grasses (diumenge 31), Suu (dijous 4 d’agost), Els Catarres (també dijous 4 d’agost), Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experiencie (divendres 5) i Robe (dissabte 6 d’agost, com a tancament del festival).

 

En aquesta edició es torna a la normalitat prepandèmia combinant el format amb cadires (2.200 localitats) amb el format sense cadires (aforament màxim de 5.000 persones) als concerts d’Oques Grasses i de Robe.

Escenari Sons del Món buit, preparat per a les actuacions

El Village, complement gastronòmic i d’oci

Tots els concerts començaran a les 22:00 h, però tant dues hores abans com dues hores després (fins a les 02:00 h) els assistents podran gaudir d’un espectacular Village a l’interior de la mateixa Ciutadella, prop de l’escenari. Vuit food trucks permetran delectar el paladar amb propostes gastronòmiques exquisides com entrepans ibèrics, hamburgueses angus, pasta fresca (amb opcions veganes i vegetarianes), rostit argentí i especialitats, truites de diferents tipus, tapes, entrepans de carn i cuina asiàtica. La zona de bar oferirà cervesa i begudes de tota classe, però també còctels d’autor amb marques prèmium. També hi haurà una barra amb vins de la DO Empordà, a la qual pertany Roses.

 

El festival “Sons del Món” és l’excusa perfecta per una escapada a Roses, localitat referent de la Costa Brava amb una badia que forma part del club de les badies més belles del món, amb un notable patrimoni cultural (Castell de la Trinitat, Castrum visigòtic o Ruta Megalítica, a més a més de la mateixa Ciutadella), tres parcs i espais naturals (Cap de Creus, Aiguamolls de l’Empordà i l’Albera) i 16 cales i platges per gaudir de refrescants banys estiuencs.

Cartell del Sons del Món 2022

           

Vídeo Sons del Mon 2022:  https://www.youtube.com/watch?v=p6IGhj0tpTA. Més informació a: http://ca.visit.roses.cat i a https://www.sonsdelmon.cat/.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

9 COMMENTS

Comments are closed.