Dijous, 02 de maig del 2024

Domenio Wines patrocinara el festival de música Jordi Savall

|

- Publicitat -

Domenio Wines s’envolta de música aquest estiu. La marca identificadora de les referències de vins i caves de Cellers Domenys estarà present al prestigiós festival dirigit pel mestre de la música antiga, intèrpret i director, Jordi Savall. L’entitat ha tancat un acord de patrocini amb la Fundació Centre Internacional de Música Antiga, organitzadora del cicle de concerts.

 

Publicitat

D’aquesta manera, Cellers Domenys busca apropar i projectar els vins i caves i aprofita per fer-ho a través d’un dels esdeveniments més importants de Catalunya que combina música, cultura i història. Així, durant juliol i agost, Domenio Wines acompanyarà el festival Jordi Savall “Per la Pau” per les localitats de Montblanc, Poblet i Santes Creus, enclavaments amb una gran riquesa patrimonial.

 

Concretament, els escenaris que acolliran els concerts són l’església de Santa Maria La Major, l’església de Sant Miquel i el Convent de Sant Francesc de Montblanc; el Reial Monestir de Santa Maria de Poblet i el Reial Monestir de Santes Creus.

Programa del Festival Jordi Savall

En total, el festival compta amb un cicle de 14 concerts de diferents conjunts musicals sota la direcció de Jordi Savall. Aquests conjunts són Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations i Orpheus 21. També es duran a terme conferències i concerts de propostes emergents. La primera edició del festival, realitzada tot just fa un any, va exhaurir totes les entrades amb 1.500 persones que es van donar cita al monestir de Santes Creus. Enguany, el programa s’estén al territori amb la incorporació de Montblanc i Poblet en una edició que vibrarà per la pau.

 

Per a l’equip de Cellers Domenys es tracta d’una cita molt especial. El celler col·labora històricament en la conservació del patrimoni al mateix temps que participa activament en propostes de valor que posicionin el territori, com és el cas del Festival Jordi Savall. En paraules del President de Cellers Domenys, Magí Baltà: “Es tracta d’un esdeveniment d’alt nivell que treu a lluir la riquesa patrimonial, cultural i natural de l’entorn i la fa protagonista; una cita extraordinària que no ens volem perdre… Volem convidar els assistents a assaborir el moment amb vins i caves autòctons, fidels també a la història”.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

1 COMMENT

Comments are closed.