Dilluns, 06 de maig del 2024

La DO Montsant participarà a la fira Reus Viu el Vi

|

- Publicitat -

Després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària, la fira Reus Viu el Vi torna a omplir la ciutat tarragonina de vi, gastronomia i cultura. Serà el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny i al seu enclavament habitual, la plaça de la Llibertat.

 

Publicitat

La Denominació d’Origen Montsant serà present en aquesta retornada de la fira per promocionar els vins Montsant i donar a conèixer als assistents els trets més característics de la DO, com ara la diversitat de sòls que es poden trobar al territori que abasta la DO, o la seva caracterització de garnatxes i carinyenes.

 

D’entre els cellers que conformen la DO, 8 cellers hi tindran també el seu espai per donar a tastar els seus vins als visitants: Celler Aibar, Celler Anguera Domènech, Celler de l’Era, Celler Ronadelles, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Cingles Blaus i Reeixir.

El cartell de la fira Reus viu el Vi

Per a la DO Montsant, participar d’aquesta fira suposa apropar-se un cop més al seu mercat natural i de proximitat, el més exigent amb els vins de la DO i, alhora, el més gratificant.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

6 COMMENTS

Comments are closed.