Dijous, 02 de maig del 2024

La pròxima edició de la Cursa de la Cervesa la consolidarà com la més popular de Catalunya

|

- Publicitat -

Uns 1.200 corredors prendran part a la iniciativa que organitza anualment Cervesa del Montseny i que la consolida com una de les més populars de Catalunya.

 

Publicitat

La cinquena edició de la Cursa de la Cervesa tindrà lloc el dissabte 21 de maig des de les 10 h del matí en un circuit circular i amb un lleuger desnivell amb un recorregut de 10 km i sortida i arribada a la seu de la cervesera a Sant Miquel de Balenyà.

 

La cursa té controls de temps i compta amb premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina. Hi participen runners destacats, com Anna Comet, Karim El Haiani, Jessed Hernandez i l’alpinista Ferran Latorre.

 

Sant Miquel de Balenyà (Seva), 10 de maig de 2022.- La cinquena edició de la Cursa de la Cervesa serà de rècord. Uns 1.200 corredors prendran part en la iniciativa que organitza anualment Cervesa del Montseny i que la consolida com una de les més populars de Catalunya. Amb un recorregut de 10 km i sortida i arribada a la seu de la cervesera a Sant Miquel de Balenyà, tindrà lloc el dissabte 21 de maig.

 

La cinquena edició de la Cursa de la Cervesa transcorrerà des de les 10 h del matí en un circuit circular i amb un lleuger desnivell (+-100m). Es tracta d’un cros ideal per a tot tipus de corredors que passa per espais del Pre Parc Natural del Montseny i que té l’objectiu de promoure l’esport i la vida saludable. La cursa té controls de temps i compta amb premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina. Participen en ella runners destacats, com Anna Comet, Karim El Haiani, Jessed Hernandez i l’alpinista Ferran Latorre.

La cursa compta amb runners destacats com Anna Comet i l’alpinista Ferran Latorre (en la foto en l’edició anterior).

Després de la cursa, s’oferirà una botifarrada als participants i seguirà amb una festa cervesera on es podran degustar totes les varietats de Cervesa del Montseny. També hi haurà música. Quan hagin arribat tots els participants es durà a terme el lliurament de premis als millors corredors. Des de primera hora del matí, es podran visitar les instal·lacions de la fàbrica que estaran obertes al públic. Cervesa del Montseny aconsella un consum moderat de cervesa.

 

La cursa compta amb la col·laboració d’Osoning i de la Cursa Vall del Congost, que han cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per entregar dorsals i gestionar els avituallaments. Les inscripcions es fan a través del web de Cronometratge Dsport.

Arribada de la Cursa de la Cervesa en l’edició de 2021.

Sobre Cervesa del Montseny

Fundada al 2007 amb seu a Sant Miquel de Balenyà (Osona), als peus del Montseny, la Companyia Cervesera del Montseny és una empresa pionera a Catalunya en la producció de cervesa artesana. Envasa cerveses naturals sense pasteuritzar; al llarg de l’any n’elabora fins a catorze varietats fixes: Lupulus, Malta, Blat, Lager, ECO, IPA, DIPA, NEIPA, Hivernale, Florale, Estival, Castanya, Mala Vida, Mala Vida Brandi, a més d’edicions limitades i de col·laboracions amb altres cerveseres.

 

Durant els últims anys, la cervesera, que dona feina a una desena de treballadors, no ha parat de créixer i ha anat ampliant i millorant les seves instal·lacions. Ha obtingut nombrosos guardons, com el premi a la millor cervesera de l’any 2016 en el prestigiós concurs Barcelona Beer Challenge. Amb la creació del “Montseny Tap Room”, Cervesa del Montseny obre les seves portes al públic els caps de setmana amb un espai per degustar i compartir la seva cervesa. La Cervesera del Montseny es consolida com la cervesera artesana de referència a Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

2 COMMENTS

Comments are closed.