Dilluns, 29 de abril del 2024

Comença la segona edició del Jocs Florals Rurals, presentada a Susqueda

|

- Publicitat -

L’Associació de Micropobles de Catalunya conjuntament amb  l’Associació per la Promoció dels Productors Catalans de Qualitat impulsem per segon any consecutiu el concurs literari i de poesia adreçat a infants, joves i adults, el Jocs Florals Rurals.

 

Publicitat

El dissabte dia 9 d’abril de 2022 es va presentar aquesta segona edició al micropoble de Susqueda.

 

Un dels objectius d’aquests Jocs Florals Rurals és posar en valor el món rural, un món vital per a la nostra existència, ja que la flora i la fauna són imprescindibles per a la subsistència del planeta de l’ésser humà. Un ecosistema sense vegetació, sense arbres i sense natura representaria un lloc amb una escassa concentració d’oxigen necessari per viure, i perquè sabem que al darrera de cada productor del nostre país hi ha una manera de ser, de fer; hi ha una economia i una tradició que fa que les zones rurals i en especial els micropobles mantinguin la seva vida.

 

Les obres, escrites en català i amb temàtica del món rural, han de ser originals i inèdites, han de fer esment del nom d’algun micropoble on es desenvolupi l’acció i d’algun productor/a del territori.

 

Per aconseguir aquest objectiu volem la màxima participació, sobretot a totes les franges d’edat; es per això que establirem tres categories: Infantil (fins a 12 anys), juvenil (de 13 a 18 anys) i adult (de 19 anys endavant) i dues modalitats per a cada categoria: prosa i poesia. Es premiaran les millors obres per categoria i modalitat.

 

Podeu consultar les bases aquí: Bases del concurs

Publicitat

Segueix-nos a:

Més notícies

7 COMMENTS

Comments are closed.